Schimmelnagels behandelen

Laat uw schimmelnagels behandelen met de nieuwe  laserbehandelingen van Cosmetique Totale!schimmelnagels

Schimmelnagels: om moedeloos van te worden. Terwijl ze de gezondheid niet schaden, kunt u mentaal echter veel last van deze schimmel ondervinden. Vooral ’s zomers, als de tijd van open schoenen en slippers weer aanbreekt. Heeft u al van alles geprobeerd en lijkt niets te helpen? Dan is het tijd om uw schimmelnagels te laten behandelen. Cosmetique Totale staat u graag bij in de strijd tegen schimmelnagels. Wist u bijvoorbeeld al dat IPL- en laserbehandelingen goed helpen tegen schimmelnagels?

Cosmetique Totale maakt tijdens het behandelen van schimmelnagels gebruik van een nieuwe ontwikkeling binnen de verschillende lasertechnologieën die hun HBO-geschoolde therapeuten eigen hebben gemaakt: Elos. Het unieke aan de Elos-methode is dat er, naast IPL, een tweede energiebron is toegevoegd. Naast lichtenergie (IPL) wordt er namelijk ook radiofrequente energie toegepast. Deze energie zal de schimmelnagel tijdens het behandelen flink aanpakken; door deze energie heeft de schimmel geen kans zich te ontwikkelen.

Er zijn slechts een tot vier schimmelnagel-behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Tijdens het behandelen van uw schimmelnagels met de Elos-methode kunnen de lichtflitsen aanvoelen als kleine prikjes. De schimmel wordt dan vernietigd. Om kruisbesmetting te voorkomen, adviseren wij u om eenmaal daags de bijbehorende anti-schimmelcrème op uw tenen te smeren. Het kost tijd om schimmelnagels aan te pakken, maar de schimmel zal uiteindelijk geleidelijk vervagen. Na ongeveer zes maanden zal er weer een gezonde, fris uitziende nagel zichtbaar zijn. Als je die vervelende en vooral lelijke schimmelnagels laat behandelen, dan zijn ze gauw verleden tijd.

Dus wilt u over een tijdje zonder gêne die prachtige open schoenen weer aan? Bent u het zat om uw schimmelnagels te verstoppen? Neem dan contact op met Cosmetique Totale en maak een afspraak om uw schimmelnagels of kalknagels te laten behandelen. Een behandeling, inclusief crème, bedraagt per behandeling slechts €65,- voor één voet en €95,- voor twee voeten.

Wat kunt u aan schimmelnagels doen?

Bij aanvang van de behandeling is het belangrijk dat de nagels kort zijn. Als de nagel verdikkingen heeft, moet de nagel dun gemaakt zijn door middel van frezen/vijlen. Hoe dunner de nagel, des te effectiever de behandeling. Bekijk dit dus vooraf goed, onze huidtherapeuten voeren deze behandeling anders niet uit.

Werkwijze schimmelnagel behandeling

Voordat we beginnen met de behandeling, brengen we de gel dik aan op de nagel(s) en op de huid rondom de nagel(s). Vervolgens plaatsen we de behandelkop op de te behandelen nagel(s) en zorgen we ervoor dat de behandelkop goed aansluit op het weefsel. Met weefsel bedoelen we de huid en de nagel(s). Het is belangrijk om ook goed het nagelbed, dat onder de huid zit, te behandelen. Bij de grote teen worden ongeveer vier tot vijf flitsen afgegeven en bij een kleine nagel twee tot drie.