Kalknagels laseren

Kalknagels laseren

Op zoek naar kalknagels laseren omdat u genoeg heeft van uw schimmelnagels En boekt u met het smeren van diverse kalknagelsantischimmelcrèmes geen resultaat? Dan bent u bij Cosmetique Totale aan het juiste adres!

De nieuwe Elos methode waarmee wij werken, gaat de strijd aan met schimmelnagels. Wist u al dat IPL- en laseren goed helpen tegen kalknagels behandelen? In combinatie met een passende anti-schimmelcrème kunt u na zes maanden weer met een gerust hart uw teenslippers aandoen.

Om een schimmelnagel zo goed mogelijk te behandelen, is het van belang dat er zo min mogelijk tijd zit tussen de behandelingen. Daarom wordt geadviseerd de behandelingen om de drie weken te herhalen. Vaak is de kalknagel na drie keer laseren definitief weg. Als alle tien de teennagels besmet zijn, dan duurt het iets langer om de besmette nagels aan te pakken. Zodra het nagelbed weer roze wordt, is er positief resultaat geboekt.

Zoals eerder vermeld, maakt Cosmetique Totale voor kalknagel laseren gebruik van de Elos-technologie. Door middel van licht- en radiofrequentie wordt de schimmel aangepakt en behoort uw schimmelnagel al gauw tot het verleden. De schimmel krijgt op deze manier namelijk geen kans om zich te ontwikkelen.

Wilt u kalknagel laseren en weer met mooie voeten voor de dag komen? Neem dan snel contact op met onze therapeuten voor deze unieke schimmelnagel-laserbehandeling. Zo kunt ook u met zelfvertrouwen die prachtige sandaaltjes of teenslippers weer uit de kast trekken! Een intakegesprek is gratis!

Wat zijn de kosten voor het laseren van kalknagels?

De kosten voor een laserbehandeling, inclusie, bedraagt per behandeling slechts €65,- voor één voet en €95,- voor twee voeten.

Maak gebruik van een gratis consult t.w.v €25,- bij onze huidtherapeut om u verder te laten informeren.

Of bel ons centrale telefoonnummer 0172 782419